Ismét május, ami nem jelenthetett mást számunkra, mint azt, hogy ismét Budapesti Nagy Sportágválasztózunk. Ahogy tavaly is tettük, idén is már csütörtökön elkezdtük a szituációs pályák megépítését, amit másnap hajnali kezdéssel 9 órára be is fejeztünk. Pont időben, mert az ország több részéből iskolások idén is azonnal megrohamozták a standunkat. Hatalmos volt az érdeklődés mind a kiállító sátrunkban mind szituációs lövész pályáinkon a gyerekek (szerencsére) egy perc szünetet se hagytak nekünk. Nagyon sok tehetséges fiatal gyermek mutathatta meg, mire is képes a kezébe adott airsoft pisztollyal és puskával.

 

Szerencsére a nyári hőség és a már-már égető nap ellenére is sokan végigvárták a pályához vezető hosszú sort, sőt sokan kétszer is kivárták. A hírek szerint az első nap több mint 145 iskolából érkeztek diákok és összesen több mint 9000-en voltak jelen a pénteki napon, míg a második nappal együtt összesen több mint 22 000 ember vett részt a XVI. Nagy Sportágválasztón. Örömmel vettük tudomásul a lelkes érdeklődést az airsoft sportágak iránt és bízunk benne, hogy sokak kedvét hoztuk meg az airsoft szituációs lövészethez valamint az airsoft mint szabadidős sporthoz. Egyesületünk, ahogy eddig is lehetőséget biztosít, hogy bárki kipróbálhassa, illetve rendszeresen űzhesse az airsoftot. Idén meginduló edzéseinken bárki felkészülhet a jövőben megrendezésre kerülő hazai vagy akár nemzetközi airsoft szituációs lövész versenyekre, továbbá időről időre megrendezett játékainkon hódolhat az airsoft szabadidős vállfajának is.

Köszönjük támogatóinknak, hogy segítségükkel ismét hozzájárultak a rendezvényen való részvételünkhöz, amivel ismét elősegítették közös célunkat, az airsoft országos népszerűsítését.

militansshop logo-h100

 

A galéria ide kattintva elérhető. 

Palotai Balázs "Bro"