Tegnap lezajlott a XVIII. kerületi Sportízelítő 18 elnevezésű sportrendezvény is, melyet harmadik alkalommal rendezett meg a kerület önkormányzata. Az Airsoft SE tagjai lelkesen várták az érdeklődőket az egész nap folyamán. Szerencsére, hasonlóan napos volt az időjárás, mint az egy héttel korábbi vasárnapon, minek eredményeként sokan ellátogattak a rendezvényre, ezért standunknál is állandósult a sor.

Airsoft sátrunkban ismét kiállítottuk az airsoft játékokon használatos védőfelszereléseket, fegyvereket és kiegészítőket, melyeket mint mindig most is kézbe lehetett venni illetve fel lehetett próbálni. Egyesületünk tagjai most is segítettek az érdeklődőknek abban, hogy kérdéseikre megkapják a megfelelő válaszokat, hogy kialakulhasson bennük egy általános kép az airsoft játékokról.

Továbbá, tavalyhoz képest idén az airsoft kiállítás mellett már 2 nagyobb airsoft szituációs pálya is épült, melyeken tagjaink bemutatót tartottak a kordonunkon túl sorakozó értelődők számára. Az igazán bátrak ki is próbálták, milyen végiglőni egy komolyabb IPSC pályát.

A Sportízelítő 18-cal tehát lezártuk az őszi rendezvényeink sorát és nyugodt szívvel elmondhatjuk, hogy mind a tavaszi Sportágválasztón, mind az őszi Sportágválasztón és Sportízelítőn nagy számban akadtak olyanok a rendezvények látogatói közül, akik komoly érdeklődést mutatnak az olyan komoly technikai verseny- és szabadidősportok után, mint az airsoft. 

Reméljük, hogy a további munkánknak köszönhetően ez a szám növekedni fog. Bízunk benne, hogy idővel egyre több fiatal gyermek kezd majd el airsoftozni, amihez az Airsoft SE továbbra is igyekszik megadni minden segítséget.

A galéria folytatásához katt ide!

2013. szeptember 23.

Palotai Balázs "Bro"