ÉRETTSÉGIZNI FOGSZ? Közösségi szolgálat és közérdekű önkéntes munka nálunk!

TÁMOGASD ADÓD 1%-VAL AZ EGYESÜLETÜNK MUNKÁJÁT! 18291458-1-43

Szövetségi tagságunk:
mdlsz w120


A Viktória Kupa (2013.06.14-15.)

Miután pénteken megépült az összes pálya, lezajlott a bírók és segítők versenye. Az Airsoft Szabadidő és Versenysport Egyesület készen állt a szombaton megrendezésre kerülő Airsoft IPSC Viktória Kupára (Level II). A helyszínül szolgáló 1000 m2-es csarnok - melyet az M5 Logisztikai KFT biztosított egyesületünk számára - remek versenyhelyszínnek bizonyult. 6 IPSC pálya állt a versenyezők rendelkezésére, melyek közül 3-at airsoft karabélyokkal is meg lehetett lőni.

Délelőtt 10 órakor megkezdődött a Viktória kupa, melyen összesen 37 résztvevő mérhette össze pontosságát, erejét és gyorsaságát. A pályák növekedő sorrendben egyre nagyobb számú lő számot igényeltek. Míg az első pályán mindössze 10 lövésből is végre lehetett hajtani a feladatott, addig a 3 legnagyobb pályán - melyek egyben a puskával is meglőhetőek voltak - már 31 lövés volt a minimum a siker érdekében.

 

Persze a versenyzők szabadon kiválaszthatták, hogy milyen sorrendben teljesítik a versenyt, és ez vonatkozott minden pálya végrehajtására is (Freestyle). Versenyzőkként különböző stratégiákat figyelhettünk meg a feladatok végrehajtásakor, melyek minden pályán más és más kihívások elé állították a résztvevőket.

Délután 5 óráig lezajlott a verseny, majd megkezdődhetett az eredmények véglegesítése. Remek hangulatban zárhattunk, és örömmel jelentjük, hogy nem csak magyar airsoft csapatok - a DABAS SAS, a battonyai Mikes Kelemen Gimnázium airsoft csapata illetve a budapesti Nimród Airsoft Troop - és egyének indultak, hanem egy Lengyelországból érkező airsoft IPSC csapat, az S.S.Kragal tagjai is erősítették a mezőnyt. Köszönjük mindenkinek a részvételt, hiszen ők is hozzájárultak a magyarországi airsoft IPSC fejlődéséhez.

További képekért katt ide!

Az eredményhirdetésről készült képekért pedig katt ide!

Palotai Balázs "Bro"

Partnereink

airsoftdepofonixairsoft legiosmilitary logo