ÉRETTSÉGIZNI FOGSZ? Közösségi szolgálat és közérdekű önkéntes munka nálunk!

TÁMOGASD ADÓD 1%-VAL AZ EGYESÜLETÜNK MUNKÁJÁT! 18291458-1-43

Szövetségi tagságunk:
mdlsz w120

Beszámoló - 3 fegyver kupa, Dabas, 2014. június 28.

Tavalyhoz hasonlóan, ismét hétágra sütött a nap a dabasi Badbone pályán, minek köszönhetően idén is sokan érkeztek az ország több részéről (többen mint tavaly) az imáron 2. alkalommal megrendezett 3 fegyver kupára. A versenyt persze ismét a Dabas SAS csapata szervezte meg. 22 lövő kezdte meg a pályák leküzdését 2 nagyobb csoportban, szikrázó napsütésben, amihez sajnos itt-ott erősebb szél is társult megnehezítve ezzel a távoli célok pontos leküzdését.

Bővebben: Beszámoló - 3 fegyver kupa, Dabas, 2014. június 28.

Beszámoló - 3 fegyver kupa, Dabas, 2013. július 27.

Már nagyon rég adós voltam ezzel a cikkel, tehát lássuk milyen is volt a tavalyi 3 fegyver kupa Dabason, mert szerencsére idén június 28-án ismét megrendezésre kerül, ugyancsak a BadBone pályán. Szikrázó napsütés és 30 fok feletti hőmérséklet. Ilyen körülmények közt kezdtük meg a tavalyi airsoft 3 fegyver kupát. Míg az előtte, az egyesületünk által megrendezett Viktória Action Air kupán a gyorsaság szerepe dominált, addig a 3 fegyver kupán inkább a megfontoltság került előtérbe. Ugyanis egy IDPA versenyhez hasonlóan papírcélokon a nem alfa területen elért találatok súlyos időmegvonással jártak, továbbá pályabejárásra sem volt lehetőség a pálya meglövése előtt.

Bővebben: Beszámoló - 3 fegyver kupa, Dabas, 2013. július 27.

Beszámoló - III. Mikes Kupa 14.03.16.

 

III. Mikes Kupa

Immáron harmadik alkalommal került megrendezésre a Mikes IPSC Action Air Kupa, a battonyai Mikes Kelemen Gimnázium szervezésében. Az Airsoft SE tagjai (idén is a Nimród Airsoft Troop tagjai alkották az ASE csapatát) a verseny előtt egy nappal, nemzeti ünnepünk napján érkeztek Battonya városába, hogy rendelkezésre álló felszerelésükkel illetve munkájukkal segítsék a gimnázium csapatát a pályák megépítésében.

Bővebben: Beszámoló - III. Mikes Kupa 14.03.16.

Beszámoló - Airsoft IDPA verseny 14.04.12.

Már a battonyai Mikes Kupán tudtuk, hogy egy hónapon belül megrendezzük idei első airsoft szituációs lövész versenyünket a budapesti Waffenorg lőtéren. A helyszín kiváló terepet nyújtott az idei első airsoft IDPA versenynek, melyet egyesületünk szervezett. Az IPDA alapvetően egy önvédelmi készségeket fejlesztő lövészsport, melyet világszerte űznek éles fegyverekkel. Az airsoft versenyen csakúgy mint az éles verziójában is törekszünk a biztonsági szabályok maximális betartására, ugyanakkor a verseny prómóciós célokat is szolgált, lehetőséget nyújtva kipróbálásra és egyben a megmérettetésre is mindazoknak akik aki nagy érdeklődést tanúsít az airsoft szituációs lövészet iránt. Az előzetes regisztrációból sejthettük, hogy izgalmas lesz a mezőny és végül nem kellett csalódnunk, több mint 40-en vettek részt a versenyen, melyet több hazai airsoft bolt is támogatott (Keleti Front, Militans Shop, Airsoftone).

Bővebben: Beszámoló - Airsoft IDPA verseny 14.04.12.

III. Mikes Kelemen IPSC AA Kupa, Battonya, 2014.03.16.


Idén március 16-án már harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Mikes Kupa (IPSC AA), melyet most is a battonyai Mikes Kelemen Gimnázium hoz tető alá. Az év egyik kimagaslóan jeles airsoft szituációs lövészet versenyén vehetnek részt mindazok, akiket vonz ez a sportág. Az Airsoft SE tagjai mellett várhatóan, több más egyesület és airsoft csapat tagja is megméretteti magát ezen az ünnepi hétvégén Az alábbi linken elérhető a versenykiírás. Pályarajzok hamarosan. És íme egy cikk a tavalyi versenyről.

airsoft.org.hu/battonya

Partnereink

airsoftdepofonixairsoft legiosmilitary logo