ÉRETTSÉGIZNI FOGSZ? Közösségi szolgálat és közérdekű önkéntes munka nálunk!

TÁMOGASD ADÓD 1%-VAL AZ EGYESÜLETÜNK MUNKÁJÁT! 18291458-1-43

Szövetségi tagságunk:
mdlsz w120

Beszámoló - Szíria 2. - Pestszentimre, Budapest, 2014.07.13.

Remek nap virradt ránk, de ugynakkkor azt is lehetett tudni, hogy rekkenő hőségben fogjuk megkezdeni a Jég utcában, Pestszentimrén a Szíria 2. elnevezésű játékot. Több mint 300 airsoftos regisztrált előzetesen a Militans csapata által összehozott rendezvényre. Egyesületünk most is, ahogy a tavalyi Szervál második részén is, mind két oldalon képviseltette magát. NATO oldalon szállt harcba a Nimród Airsoft Troop csapata, Szíria oldalán pedig Sámán védte lelkesen vonalaikat.

Bővebben: Beszámoló - Szíria 2. - Pestszentimre, Budapest, 2014.07.13.

Januári Pinceharc

Megkezdődött a 2014-es Pinceharc szezon, a tegnapi szombaton. Közel 50-en jöttünk össze, hogy egy remek hangulatú airsoft CQB-n vegyünk részt. Nem kis örömöt okozott egyesületünk számára, hogy a már rendszeresen visszajáró "veterán" Pinceharcosok mellett, mindig akadnak új érdeklődök az airsoft ezen formája iránt, sőt olyanok is, akik azelőtt még sosem airsoftoztak. Egészen fiatal korosztálytól az idősebbekig sokan döntöttek úgy, hogy ezen a szombati napon is a Budafoki Pincerendszerben airsoftoznak más airsoftosokkal egymás ellen. 

Bővebben: Januári Pinceharc

Airsoft játék

Az airsoft játék

Hogyan is zajlik airsoftos körökben egy úgynevezett airsoft nagyjáték? Mitől lesz egy játék nagy játék? Nos, mivel az airsoft egy taktikai csapatjáték ezért több kell hozzá, mint egy ember. Szerencsére ma már minden hétvégén az ország legtöbb pontján összejönnek airsoftosok, hogy kedvelt sportjuknak hódolhassanak.

Bővebben: Airsoft játék

Beszámoló - Koszovó, Tököl, 14.01.12.

Koszovó, avagy az évadnyitó játék

A télhez mérten szokatlanul jó időnek örvendhetett az a körülbelül 160 airsoftos, aki a tököli reptéren indította a 2014-es airsoft évadot. Egyesületünkből ismét két csapat küzdött a két szemben álló frakcióban. A Nimród NATO oldalon, míg a V.A.S. a szerb erők színeiben vágtak neki a csatának ezen a napsütéses, ámde olykor szeles vasárnapon.

Bővebben: Beszámoló - Koszovó, Tököl, 14.01.12.

Az airsoft épületharc, a CQB

Az airsoft CQB

Az airsoft ezen formája talán elterjedtebb, mint a nagy terepen zajló airsoft játékok. Sokan, akik szeretnék kipróbálni az airsoftot ilyen jellegű gyors, és pörgős airsoft játékra jutnak el először. Adott a kérdés tehát. Hol lehet airsoft épület harcolni, vagyis hol lehet airsoft CQB-t játszani (Close Quarters Battle)?

Bővebben: Az airsoft épületharc, a CQB

Partnereink

airsoftdepofonixairsoft legiosmilitary logo